geboortefotografie

 

_DSC8422-crop website info

‘Een dag vol onbetaalbare momenten’

De dag waarop je kindje geboren wordtNavy Midshipmen 25 Black Wrinkle Swivel Bar Stool with Jailhouse Back ユニセックス 小物 一般, is een van de mooiste uit je leven2016SS NEW アップル オリジナル陸上スパイク asics SP-GOLD アシックス エスピーゴールド 反発タイプ 【WH】(ttp3001602), maar gaat ook gepaard met veel emoties【大型商品の為配送時間指定不可】 LIXIL/リクシル 【INAX】MJ1-903TXJU ミラーキャビネット 3面鏡 (全収納 LED照明). Emoties die er人工観葉植物 光触媒 観葉植物 フェイクグリーン インテリア アートグリーン イミテーショングリーン イミテーション 植物 人工植物 高さ180cm アーバンゴールデンリーフ1.8 消臭 抗菌 防汚, in combinatie met de inspanning en vermoeidheidカラフルハイチェスト/タンス収納 幅75cm 6段 ホワイト (取っ手:ハートレッド×全4個) 【日本製】【完成品】, voor zorgen dat met name vrouwen veel dingen rondom de geboorte niet meekrijgenセイコー アストロン SBXB003 ソーラーGPS衛星電波 チタン メンズ 【中古】. Hoe mooi en fijn is het dan【期間限定ポイント10倍!!】アウトレット特価!! ムートンラグ 200×200CO04【お手入れブラシプレゼント!!】【 ムートンカーペット ムートンマット B品 訳アリ 訳有】, ook voor een stukje verwerking◆【あす楽対応商品】【化粧石鹸】東京ラブソープ ピュアガールズ(TOKYO LOVE SOAP Pure Girls) 80g x48個+さらに選べるプレゼント付き ※完全包装でお届け致します。, om die speciale momenten terug te zien in een fotografisch verslag?!

Geboortefotografie is voor veel mensen nog een redelijk onbekend begrip2017年モデル 当店オリジナルカスタム 前後シート付 特典いっぱい ハイディー2 ハイディーツー HY6C37 ブリヂストン 電動自転車 3人乗り自転車 26インチ ハイディツー レインカバー・チャ, maar het kan je het prachtige verhaal vertellen van deze bijzondere dag met onbetaalbare momenten!

Ik maak een reportage vanaf de weeën tot en met twee à drie uur na de geboorte豪華なプリザーブドフラワーのアレンジメント/プリザーブドフラワー プリザ 豪華 バラ 薔薇 アレンジ アレンジメント 花 ギフト 誕生日 記念日 サロン 開店祝い プレゼント. Dit geeft de aanstaande papa, of andere dierbaren die jou als vrouw tijdens de bevalling ondersteunen, de kans om zich volledig bezig te houden met jou en de komst van het kindje.

Bij een geboortereportage leg ik op een pure, integere en sprekende manier de gebeurtenissen rondom en tijdens de geboorte vast. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van een hand waarin wordt geknepen tijdens een wee, het natte washandje op je voorhoofd of het ontspannen samenzijn na het zetten van de ruggenprik. Wees vooral niet bang voor een bloederig geheel: de meeste foto’s zullen achteraf omgezet worden naar zwart/wit.

Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat ik aanwezig ben tijdens een ontzettend intieme gebeurtenis, daarom zal ik me op de achtergrond en zo veel als mogelijk ’onzichtbaar’ opstellen. En zoals bij al mijn fotoreportages gebruik ik ook hier geen flitslicht.

Kennismaken

Van te voren kom ik altijd even bij jou/jullie thuis voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek, want het is natuurlijk erg belangrijk dat het klikt en het contact prettig aanvoelt als je erover denkt dit intieme moment met een derde te delen. Tijdens dit gesprek kunnen we ook de wensen, voorkeuren en vragen bespreken. Een directe beslissing nadien is niet nodig: denk er eerst rustig (samen) over na voordat je tot een besluit komt, foto’s zijn geduldig…

Wil jij de geboorte van je kindje ook op deze mooie manier vast laten leggen, of denk je erover, neem gerust contact met me op. Ik kan je vast wat meer vertellen of we plannen meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit!

Leg je liever een ander speciaal moment vast? Dat kan natuurlijk! Ik verzorg ook zwangerschapsreportages, lifestyle babyreportagesnewborn reportages en borstvoedingsreportages.