maak kennis met Lobke…

 

 spaghettiii-lobke-3 website verhouding 2-1

foto gemaakt door Tineke van der Eems

Ik ben Lobke en woon samen met mijn vriend en onze twee lieve, kleine mannetjes in Rosmalen (Noord Brabant).

Al sinds mijn jonge jaren ben ik gebiologeerd door het ontstaan van een nieuw leven. Zo bijzonder dat er ‘zomaar’ een nieuw mensje kan ontstaan. Ik wilde mensen kunnen begeleiden gedurende het hele proces van zwanger zijn tot en met de geboorte. De opleiding verloskunde bood uitkomst. Wat een ontzettend mooie ervaring en wat fijn om er voor mensen te kunnen zijn tijdens deze voor hen belangrijke, bijzondere en emotionele periode! Helaas heb ik de opleiding niet af mogen maken, maar de passie is nooit verdwenen. Het zou me later zelfs leiden naar het oprichten van Lobke Koppens Geboortefotografie. Het bloed kruipt immers toch waar het niet gaan kan…

Naast mijn fascinatie voor dat prachtige, nieuwe leven heb ik namelijk nog een grote liefde: fotografie! Samen met mijn vriend heb ik heel veel gereisd, het maken van foto’s van de prachtige mensen, culturen en natuur die we tegenkwamen vormde een belangrijk onderdeel van onze reizen. Maar ook thuis was en is fotografie belangrijk. Ik besloot daarom in 2007 de basisopleiding van de Fotovakschool te volgen.

Een tijdje na deze basisopleiding en de studie verloskunde ontstond het idee een eigen bedrijf op te zetten, gespecialiseerd in alle vormen van fotografie rondom een geboorte. Dit stelde me in staat mijn twee passies in een klap te verenigen. Ik voegde daad bij woord en sinds 2012 ben ik de trotse eigenaar van Lobke Koppens Geboortefotografie!

Met inmiddels ook het felbegeerde papiertje van de Vakopleiding Fotografie in mijn zak, ben ik nu druk doende om met name geboortefotografie op de kaart te zetten. Want hoewel in Amerika het fotograferen van de geboorte helemaal ingeburgerd is, is er in Nederland slechts een select groepje fotografen als geboortefotograaf aan het werk. Het zou geweldig zijn als het hier ook zover komt!

Tot die tijd vertel ik en laat ik graag aan jullie zien wat ik doe. Ik maak zwangerschapsreportages, geboortereportages, newbornreportages en heb me gespecialiseerd in borstvoedingsfotografie.

Kijk lekker rond en geniet van de foto’s. En mocht je nog vragen hebben of wil je zelf ook zo’n mooie reportage, laat het me weten!

Liefs,
Lobke

 

fantoni ファントーニ ワゴン GFワゴン チェスト キャビネット デスクワゴン サイドワゴン オフィスワゴン デスク下 収納 整理 整頓 ペントレー オールロック ストッパー付き 3段 キャス
クリナップ ラクエラ シンシアシリーズ 壁付 I型 スライド収納プラン 間口2700mm 奥行600mm 高さ850mm TGシンク 食器洗い乾燥機なし ウォールユニットなし rakuera clen
【和鉢e-チェーフィング(黒漆スタンド+和鉢35cm)粉引唐草 PS-15708】 幅370×奥行370×高さ165(mm)【業務用】【グループA】
【ポイント20倍】インテル X540-T2 デュアルポート 10GBaseT アダプター
イグニオ(IGNIO) 電動ジョギングマシン J-10 (ルームランナー ルームウォーカー 電動ウォーカー ウォーキングマシン ランニングマシーン)
焼香 椅楠香(キナンコウ) 500g 桐箱入
その他 ヒサゴ A4タックシール A4判 1000枚入 SB861 1000枚 ds-1138574
★期間限定ポイント2倍★PS-CRMP56KM三菱電機 業務用エアコン床置形 2.3馬力 シングル三相200V ワイヤード冷房専用★在庫状況はお問合わせ下さい★
レゴ LEGO 【LEGO City Corner Set 】
ハワイアンジュエリー リング【ハワイ工房・手彫り受注生産】約4-6週間で完成 ペアリングにお薦め/結婚指輪/男女兼用プルメリア 14Kピンクゴールド 6mm幅リング デザイン3 ノーエッジ フラット