Nieuw! Home Made newborn- en babyfotografie

Newborn/babyfotografie maar dan anders… Ontspannen, lifestyle en vooral eigen!

Al een tijdje had ik plannen om iets anders te gaan doen met de newbornfotografie. Vanuit mijn ervaring tijdens de newbornreportages die ik maak maar zeker ook vanuit mijn eigen wens na de geboorte van ons jongste zoontje (nu 8 maanden oud). Daar ben ik de afgelopen maanden mee aan de slag gegaan en ik kan jullie het nu met trots laten zien!

Voor veel ouders staat de wereld (in positieve zin) even op de kop na de geboorte van hun kindje. Alles is anders en je kindje is nog zo kwetsbaar! Je moet nog wennen aan de nieuwe situatie én bijkomen van de geboorte. Ik merk dat het dan best heftig is wanneer ik (in geval van newborn fotografie) al binnen zeer korte tijd na de geboorte zo’n 3 a 4 uur bij mensen thuis ben om te fotograferen. Dit wilde ik ook anders aan gaan bieden en daarbij leek het me ontzettend leuk om dat te doen op een lifestyle achtige manier. Dat past en voelt ook zo vertrouwd met de andere soorten fotografie, waaronder zwangerschap, geboorte en borstvoeding, die ik aanbied.

Home Made werd geboren! Home Made omdat ik de foto’s bij jullie thuis maak en uiteraard verwijst Home Made ook naar jullie kindje. Uit liefde geboren, home made ;-).

Maar wat is het nu precies? Bij Home Made leg ik op een hele natuurlijke en ontspannen manier een aantal van jullie dagelijkse fijne momenten vast (denk aan een knuffelmoment, een badje, een voedingsmoment). Ik gebruik daarbij geen achtergrondjes of accessoires, jullie eigen thuis decor maakt de foto’s uniek en eigen! Uiteraard zal ik daar waar nodig wat aanwijzingen geven maar over het algemeen poseren jullie nauwelijks. Rustig voor jullie en voor jullie kindje. Het zijn zijn/haar vaste rituelen, veilig in jullie armen. En deze foto’s hoeven aan niet perse heel kort na de geboorte gemaakt te worden. Dat kan wel, ik kan komen vanaf de 5e dag na de geboorte maar ook pas een paar dagen, weken of maanden later. Bovendien ben ik geen 3 a 4 uur bij jullie thuis, maar 1 tot anderhalf uur.

Wat je dan kunt verwachten aan foto’s kun je nu al zien in mijn portfolio en lezen bij de informatie over Home Made, maar zie je ook de komende weken voorbij komen via social media. Ik plaats de komende weken een aantal keren nieuwe foto’s op de website!

Voor nu, kijk lekker rond en laat me weten wat je ervan vindt! Ik hoor het heel erg graag!

Liefs Lobke
blog website
Enne… Verschonen jullie je kindje normaal op een heerlijk licht plekje bovenop de wasmachine zoals hierboven? Dan nu dus ook. Want dat is Home Made :-)!