lifestyle babyfotografie

 

Newborn Theo 032 website info

Ontspannen, uniek en vooral: eigen!

Iedere dag word je een beetje meer verliefd op je (pasgeboren) kindje. De manier waarop het de wereld bekijkt, groeit, steeds meer een echt mensje wordt. Je zou het liefste ieder klein moment vastleggen, maar het ontbreekt je misschien aan de tijd, de apparatuur of de expertise hoe dit aan te pakken. Ik wil je graag helpen!

Bij een lifestyle babyreportage kom ik ongeveer een à anderhalf uur bij jullie thuis. Tijdens mijn bezoek leg ik alle fijne, unieke momenten die zich tijdens jullie dag voordoen voor je vast op een ontspannen en spontane manier. Denk bijvoorbeeld aan professionele foto’s van je kleintje slapend, wakker, knuffelend, tijdens een badje of bij het voeden. Zoals gezegd maak het liefste spontane foto’s en zal je dus niet vragen allerlei geposeerde houdingen aan te nemen.

Je kunt deze afspraak plannen vanaf de 5de dag na de geboorte tot het moment dat je baby één jaar is (daarna mag het natuurlijk ook nog, maar dan is het geen baby meer ;-)). Neem dus rustig de tijd! Ik snap namelijk heel goed dat je leven even compleet op z’n kop staat met een kleintje erbij.

Wil je weten hoe een Lifestyle babyreportage eruit ziet? Bekijk dan in mijn portfolio een overzicht van door mij gemaakte foto’s. Of neem contact op voor het maken van een afspraak!

Leg je liever een ander speciaal moment vast? Dat kan natuurlijk! Ik verzorg ook zwangerschapsreportagesgeboortereportages, newbornreportages en/of borstvoedingsreportages.