Home Made lifestyle babyfotografie

 

_DSC3627


Newborn-/babyfotografie, maar dan anders. Ontspannen, uniek en vooral: eigen!

Iedere dag word je een beetje meer verliefd op je (pasgeboren) kindje. De manier waarop het de wereld bekijkt, groeit, steeds meer een echt mensje wordt. Je zou het liefste ieder klein moment vastleggen, maar het ontbreekt je misschien aan de tijd, de apparatuur of de expertise hoe dit aan te pakken. Ik wil je graag helpen!

Bij een Home Made-reportage kom ik ongeveer een à anderhalf uur bij jullie thuis. Tijdens mijn bezoek leg ik alle fijne, unieke momenten die zich tijdens de dag voordoen voor je vast op een lifestyle-achtige manier in het eigen thuis ‘decor’. Denk bijvoorbeeld aan professionele foto’s van je kleintje slapend, wakker, knuffelend, tijdens een badje of bij het voeden. Ik maak het liefste spontane foto’s en zal je dus niet vragen allerlei geposeerde houdingen aan te nemen.

Je kunt deze afspraak plannen vanaf de 5de dag na de geboorte tot een aantal maanden erna (zeg zes/zeven maanden). Neem dus rustig de tijd! Ik snap namelijk heel goed dat je leven even compleet op z’n kop staat met een kleintje erbij.

Wil je weten hoe een Home Made-reportage eruit ziet? Bekijk dan in mijn portfolio een overzicht van door mij gemaakte foto’s. Of neem contact op voor het maken van een afspraak!

Leg je liever een ander speciaal moment vast? Dat kan natuurlijk! Ik verzorg ook zwangerschapsreportagesgeboortereportages, newbornreportages en/of borstvoedingsreportages.