zwangerschapsfotografie

 

 

 

Er groeit een kindje in jouw buik!

Een zwangerschap is een speciale periode.  Het blijft toch een bijzonder iets dat een kindje groter wordt in je buik, dat het zich ontwikkelt, dat je het voelt en ziet bewegen. En een groeiende buik hoort daar bij. Prachtig!

Ondanks dat je negen maanden zwanger bent en denkt dat je alle tijd van de wereld hebt om je veranderende lichaam voor eeuwig vast te leggen, blijkt dit vaak toch lastiger dan gedacht. Er komt zoveel op je af, je moet aan zoveel denken en je kijkt natuurlijk uit naar de daadwerkelijke geboorte van je kindje. Ik kan een mooie zwangerschapsreportage van dit speciale moment maken om zo een blijvende herinnering te creëren aan deze periode. Bij een eerste zwangerschap kun je het je waarschijnlijk niet voorstellen, maar als je kindje er eenmaal is, ben je die prachtige zwangere buik weer vlug vergeten. Zonde toch?!

Ik maak fotoreportages met natuurlijk licht. Dat wil zeggen dat er geen flitslicht en/of lampen aan te pas komen. We zoeken een mooie (buiten)locatie uit of ik kom bij je thuis. Ik beschik niet over een studio. En het beste maken we mooie foto’s op een ontspannen manier.

Het beste tijdstip voor het maken van zwangerschapsfoto’s ligt ergens tussen de 34ste en 38ste week van je zwangerschap. Daarna gaan veel vrouwen vaak wat (extra) vocht vast houden, bovendien daalt het kindje in en dat kun je vaak ook zien in de vorm van je buik. Voor de 34ste week kan het natuurlijk ook. We plannen de afspraak in overleg, dus als je contact met mij opneemt kijken we wat voor jou het beste tijdstip is.

Leg je liever een ander speciaal moment vast? Dat kan natuurlijk! Ik verzorg ook geboortereportages, lifestyle newborn- babyreportages en borstvoedingsreportages.