borstvoedingsfotografie

‘Mijn ode aan alle borstvoedende mama’s’

Borstvoeding is heel natuurlijk, iets moois en intiem. Maar het is niet voor alle vrouwen vanzelfsprekend en ook erg intensief. Het vergt soms heel wat toewijding en doorzettingsvermogen. Bovendien gaan deze intieme momenten samen ooit ook weer voorbij. Vanuit mijn eigen wens om mooie foto’s te hebben van deze fase samen met mijn kindje én om het geven van borstvoeding gezien te laten worden, besloot ik me ook toe te leggen op borstvoedingsfotografie. Tijdens deze mini reportage leg ik op een integere manier dit bijzondere moment tussen jou en je kindje vast. Om te koesteren en je te herinneren aan deze speciale verbintenis. Jullie doen dit samen!

Wanneer ik de reportage voor je mag maken bepaal jij zelf. Je kunt dit laten vastleggen als je kindje nog maar een paar dagen of weken oud is, maar natuurlijk ook wanneer je een kindje een aantal maanden is of ouder dan 1 jaar… Jij geeft immers borstvoeding tot wanneer dat voor jou en je kindje prettig en mogelijk is!

En misschien heb je wel twee kindjes aan de borst. Ik vind het hoe dan ook bijzonder en leg het graag voor jullie vast!

Benieuwd hoe een borstvoedingsreportage eruit komt te zien? Neem dan een kijkje in mijn portfolio of neem contact met me op voor meer informatie!

Leg je liever een ander speciaal moment vast? Dat kan natuurlijk! Ik verzorg ook zwangerschapsreportages, geboortereportages en lifestyle newborn- babyreportages.