lifestyle newborn / baby

Ontspannen en eigen! 

Jullie fijnste momenten van de dag samen met je kindje, die wil je toch bewaren als herinnering voor later!

Iedere dag word je een beetje meer verliefd op je (pasgeboren) kindje. De manier waarop het de wereld bekijkt, groeit, steeds meer een echt mensje wordt. Je zou het liefste ieder klein moment vastleggen, maar het ontbreekt je misschien aan de tijd, de apparatuur of de expertise hoe dit aan te pakken. Ik wil je graag helpen!

Bij een lifestyle newborn- babyreportage kom ik ongeveer een à anderhalf uur bij jullie thuis en tijdens mijn bezoek leg ik een aantal van de fijne en unieke momenten voor je vast die zich gedurende jullie dag voordoen. Op een ontspannen en spontane manier! Ik zal je dus niet vragen om allerlei geposeerde houdingen aan te nemen, al is een geposeerde foto tussendoor uiteraard best mogelijk wanneer jullie dit willen. Maar het geheel zal meer een beetje een documentaire achtige sfeer hebben.

Denk bijvoorbeeld aan professionele foto’s van je kleintje slapend, wakker, knuffelend, tijdens een badje of bij het voeden. Of ontroerende momenten met broertjes of zusjes. Momentjes die zo gewoon lijken, maar toch eigenlijk heel erg speciaal zijn!

Een lifestyle reportage kunt je plannen vanaf de 5de dag na de geboorte (newborn) tot het moment dat je baby wat ouder is (daarna mag het natuurlijk ook nog, maar dan is het geen baby meer ;-)). Neem dus rustig de tijd! Ik snap namelijk heel goed dat je leven even compleet op z’n kop staat met een kleintje erbij.

Wil je weten hoe een lifestyle newborn- babyreportage eruit ziet? Bekijk dan in mijn portfolio een overzicht van door mij gemaakte foto’s. Of neem contact op voor het maken van een afspraak!

Leg je liever een ander speciaal moment vast? Dat kan natuurlijk! Ik verzorg ook zwangerschapsreportagesgeboortereportages en borstvoedingsreportages.