Testimonials


‘Ik had nooit verwacht dat het zo mooi zou zijn’

Ik stuurde Elle en Ron alvast wat eerste foto’s na de geboorte van hun prachtige zoon en kreeg de volgende reactie:
‘Super leuk, mega ontroerend en echt zo’n goede beslissing dat we jou hebben gevraagd om bij de meest bijzondere dag ooit te zijn voor ons! Ik had nooit verwacht dat ik het zo mooi zou vinden, zelfs de foto’s waar ik misschien zelf niet op mijn paasbest opsta ;-)! Vooral bij zo’n keizersnede gaat zoveel aan je voorbij en zelfs aan die momenten waar ik niet bij kon zijn, heb ik nu een herinnering. Ook papa Ron, die er nogal sceptisch tegenover stond, is zo onder de indruk!!!!’

Elle en Ron, ouders van Hugo


‘We zijn er mega blij mee!’

Zoveel geboortes zelf gefotografeerd en nu was ik eindelijk zelf aan de beurt. Eindelijk kon ik meemaken wat ik altijd vastleg en kon ik ervaren hoe het nu eigenijk echt is; een fotograaf “aan je bed”. Ik kan nu met 100% zekerheid zeggen, dat je het niet merkt dat er een fotograaf bij is, maar dat je wel de meest prachtige foto’s achteraf hebt. We hadden niet voor niets voor Lobke gekozen, want behalve dat het een schat is, zorgt ze ook voor de mooie foto’s. We zijn er mega blij mee!

Marry en Denny, ouders van Liv


‘Toen Lobke binnen kwam bracht ze gelijk een stukje rust in huis mee’

Lobke leerden we tijdens het kennismakingsgesprek kennen en dit voelde meteen goed. Ikzelf ben verloskundige, we deelden dezelfde passie dus er was gelijk een klik! In de zwangerschap hadden we een fotoshoot gepland staan, dat voelde vertrouwd en was heel gezellig. Toen eenmaal de bevalling ging doorzetten kwam Lobke er meteen aan, wat was ik blij toen ik haar binnen zag komen. Ik had al persdrang en mijn collegaverloskundige was nog onderweg waardoor ik wat in paniek was. Toen Lobke binnen kwam bracht ze gelijk een stukje rust in huis mee. Tijdens de bevalling heeft ze niet alleen prachtige foto’s gemaakt, het was ook heerlijk om haar bij de bevalling hebben voor de extra support ondanks dat ze vooral op de achtergrond aanwezig was. Ik vond het heerlijk dat mijn man mij 100% kon ondersteunen zonder aan foto’s maken te hoeven denken. Telkens als ik terugkijk naar de foto’s word ik weer emotioneel, het mooiste moment van m’n leven is op een prachtige manier vastgelegd. Dankjewel daarvoor lieve Lobke!

Sandra en Arjan, ouders van Charlotte


‘Onbetaalbaar’

Na toch wel even getwijfeld te hebben, zijn wij dolblij met de keuze om Lobke de geboorte van onze zoon vast te laten leggen. Tijdens de bevalling was Lobke zo op de achtergrond aanwezig dat er door de verloskundige gevraagd werd “of er niet iemand foto’s moest maken”. 🙂 Vooral de foto’s van de eerste ontmoeting van onze dochter met haar kersverse broertje zijn zo ongelofelijk mooi en daardoor onbetaalbaar.

Corjan & Nicoline, ouders van Marijn


‘Ik kijk ze nog bijna dagelijks terug met een lach en een traan van geluk’

Mijn 2e bevalling wilde ik hoe dan ook vastgelegd hebben op foto en wat is Lobke een goede keus geweest! Het contact in de periode voor en na de bevalling verliep erg soepel en gedurende de bevalling was Lobke nauwelijks merkbaar aanwezig.
Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van de geboorte van onze dochter, van mijn vriend en moeder die mij bijstonden en de eerste ontmoeting van onze zoon met zijn kleine zusje. Ik ben enorm trots en dankbaar voor de foto’s van één van de mooiste gebeurtenissen in ons leven en kijk ze nog bijna dagelijks terug met een lach en een traan van geluk.

Eva en Joran, ouders van Lova


Het is prachtig, zo mooi, zo ons, zo dierbaar’

Vandaag precies 5 maanden geleden is ons 2e kindje geboren. Onze lieve kleine Noan. Het was een bijzondere en fijne bevalling waar Lobke bij aanwezig was. Tijdens het kennismakingsgesprek voelden mijn man en ik meteen een klik en vertrouwen met Lobke. In de weken voor de bevalling hadden we contact via de app en gek genoeg bouw je dan al een bepaalde band op. Toen de bevalling was begonnen heb ik Lobke zelf gebeld, zelfs dat telefoongesprek was prettig en vertrouwd. Toen Lobke binnenkwam zat ik in het geboortebad en zat ik behoorlijk in mijn eigen wereldje. Ik heb er weinig van mee gekregen zo rustig en sereen is ze binnengekomen. Volgens mij heeft ze tussendoor nog emmers warm water in het bad gedaan zodat mijn man bij mij kon blijven! Hoe lief is dat…

Naderhand toen de verloskundige nog een hechting of 2 moest zetten en papa met Noan zat, was Lobke er die mijn hand vast hield en me door de letterlijk laatste loodjes heeft geholpen. Het was fijn dat Lobke er was, haar aanwezigheid was tijdens de geboorte haast niet merkbaar en heeft mij geen moment gestoord!

En dan nog het resultaat. Het is prachtig, zo mooi, zo ons, zo dierbaar… Het verhaal en de foto’s brengen mij meteen terug in het moment. Het was de mooiste dag uit mijn leven en die is dankzij Lobke vereeuwigd.

Mieke en Roel, ouders van Noan


‘Het is zo ontzettend waardevol om via foto’s de bevalling opnieuw te kunnen beleven’

Na de positieve ervaring van een geboortefotograaf bij de geboorte van ons eerste zoontje, twijfelde we geen moment om weer een geboortefotograaf te vragen toen we ons tweede zoontje verwachtte!

Dit keer vroegen wij Lobke om de geboorte vast te leggen en hiervan hebben wij geen moment spijt! Het is zo ontzettend waardevol om via foto’s de bevalling opnieuw te kunnen beleven (maar dan zonder pijn haha). Ook het geboorteverhaal wat Lobke schrijft is fijn om terug te kunnen lezen. Lobke is heel rustig aanwezig maar ondersteund en helpt (naast het fotograferen) waar nodig.

Ook hebben we Lobke gevraagd voor een newborn shoot en dit heeft wederom prachtige foto’s opgeleverd!

Lieve Lobke bedankt!

Marjolein en Jeroen, ouders van Billy Mels


‘Waar ik sliep was jij wakker en bracht jij in beeld wat ik niet kon zien’

Goede vrijdag 2014, wie had dat gedacht, na een pittige zwangerschap vol retourtjes ziekenhuis worden wij op deze prachtige dag ouders en grote broers van ons mini-meisje & zusje Jenna.

Zo klein, maar o zo geliefd.

Via mijn werk leerde ik in mei 2013 Lobke kennen. Haar fotografie vond ik meteen prachtig! Toen had ik nooit kunnen bedenken dat zij binnen een jaar de geboorte van mijn dochter zou fotograferen. Maar oh wat zijn we blij met de tastbare herinnering aan deze dag en wat ben ik Lobke dankbaar voor de beelden die zij voor mij kon vastleggen toen ik nog niet bij mijn meisje kon zijn.

Lobke was stil aanwezig maar heeft alle momenten zo precies vastgelegd. Emoties (die hier niet allemaal getoond worden), de eerste aanrakingen van papa, haar eerste luiertje en uiteindelijk ook onze ontmoeting en zelfs die met haar grote broers de volgende dag. Lobke kwam er helemaal voor terug naar Nijmegen en legde alles zo bijzonder mooi vast op de gevoelige plaat.

Vandaag is Jenna precies 8 maanden bij ons, ze gaat zo goed, is vrolijk en ontwikkelt zich op haar eigen tempo. We denken heel vaak terug aan die goede vrijdag en nemen af en toe ons moment om de beelden van Lobke te bekijken en de herinneringen terug te halen en het geheel zo een plekje te geven.

De scar pregnancy brengen we graag onder de aandacht, met 7 weken, na de echo in het ziekenhuis werden wij doorgestuurd naar Het Radboud in Nijmegen om de zwangerschap met spoed te laten afbreken. Onze wereld stortte in en verbijsterd waren we. Gelukkig voor ons ontmoeten wij in Nijmegen een team fantastische kundige gynaecologen en zijn we warm en zeer bekwaam door de zwangerschap heen geleid. Wij hadden zelf een grote stem in alle beslissingen, tot in de OK toe 😉 en zijn altijd uitgebreid geadviseerd over alle mogelijkheden.

Lobke heeft de hele zwangerschap digitale steun gestuurd, maar ook een luisterend oor en is op alle fronten meedenkend geweest. Achteraf gezien net op tijd heeft zij ook foto’s gemaakt tijdens de babyshower nog geen week later werd ik opgenomen.

Lieve Lobke, de geboorte van een nieuw mensje, een klein meisje, ons mini-meisje. Hoe prachtig om dit te mogen vastleggen, maar hoe confronterend en hard ook soms de realiteit. Waar ik sliep was jij wakker en bracht jij voor mij in beeld wat ik niet kon zien en meemaken. 8 maanden lijkt al heel wat, maar voor ons nog heel vers. Wij zijn je enorm dankbaar, voor alles.

Liefs, Stefan & Julie-Ann, Josh Jay en onze prachtige kleine Jenna.