newbornfotografie

 

Newborn Oliver 010 website info

Pure verliefdheid’

Hoe verliefd kun je zijn op je pasgeboren kindje! Uit eigen ervaring weet ik dat die verliefdheid iedere dag groeit, zelfs wanneer je denkt dat je niet nóg verliefder kan worden dat dit… Dit kindje is nog zo ontzettend puur en kwetsbaar en krijgt al jouw liefde, aandacht en zorg. De puurheid en kwetsbaarheid van dit prachtige mensje zet ik natuurlijk ook graag voor je op de foto!

Voor een newbornreportage kom ik bij je thuis. Je kindje is nog zo klein (ca. tussen de vijf en tien dagen oud) dat ik het belangrijk vind dat het lekker in zijn/haar eigen omgeving kan zijn. Daar waar er voldoende tijd en ruimte is om te knuffelen, te voeden en te verschonen. En waar het lekker warm en gemoedelijk is. Ik neem wat accessoires mee die we eventueel kunnen gebruiken en ik zorg voor een extra kacheltje.

Tijdens deze fotoreportage maak ik gebruik van natuurlijk licht, dat wil zeggen dat er geen flitslicht en/of lampen aan te pas komen.

Wil je graag dat ik bij jullie foto’s kom maken? Neem dan gedurende je zwangerschap al contact met mij op. Na de bevalling hoef je me dan alleen nog maar te bellen voor het plannen van de datum.

En mocht je nu liever wat later een mooie reportage van je kindje plannen, bijvoorbeeld na een aantal weken of maanden, denk dan eens aan lifestyle babyfotografie.

Leg je liever een ander speciaal moment vast? Dat kan natuurlijk! Ik verzorg ook zwangerschapsreportages, geboortereportages en/of borstvoedingsreportages.