Hallo kleine lieve zus! – fotografie net na de geboorte van Jinthe

Soms word ik gevraagd om niet tijdens maar net na de geboorte te komen fotograferen. Zo ook bij Natasja en Gert-Jan. Ze hebben al twee fantastische meiden en een stoere kerel en daar komt nu een vierde kindje bij. Een meisje!

Omdat ze uiteindelijk toch nog heel snel geboren wordt, is ze al een klein uurtje oud wanneer ik de verloskamer binnen loop. Gert-Jan heeft zijn meisje trots vast. Wat een plaatje! En ze heet Jinthe. Natasja maakt een foto van Gert-Jan en Jinthe en wil haar kleine meid dan zelf wel weer vasthouden. Jinthe heeft al aan de borst gedronken, maar wil nog wel graag een beetje. Nou vooruit dan 😉 Ondertussen belt Gert-Jan wat familie om het mooie nieuws te delen. Daarna mag hij zijn kleine meid aankleden, dat gaat soepel (maar dat kan ook niet anders bij de vierde he ;-)). Natasja ”springt” ondertussen even onder de douche zodat ze zich weer lekker fris voelt wanneer zometeen de kindjes hun zusje komen bekijken.

Als Natasja een telefoontje krijgt dat de kindjes met haar ouders onderweg zijn naar de kamer, loop ik even naar buiten om te kijken of ik ze al zie. Ja hoor, daar komen ze aan. Mét ballon en stralende gezichtjes! Ik maak een foto en snel ga ik weer naar binnen om hun eerste reacties te kunnen vastleggen. Nou ja, kijk zelf maar, ze stralen!!! Wat een kleine handjes en die teentjes!! Om de beurt willen ze haar natuurlijk vast houden. Iedereen is compleet verliefd. Geweldig!

Ontzettend veel geluk met jullie vier kanjers, Natasja en Gert-Jan! Liefs, Lobke

blog-jinthe-001blog-jinthe-002blog-jinthe-003blog-jinthe-004blog-jinthe-005blog-jinthe-006blog-jinthe-007

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.