Nieuw: borstvoedingsfotografie! Dat moest gevierd worden :-)

Onlangs heb ik een nieuwe categorie fotografie aan mijn portfolio toegevoegd: borstvoedingsfotografie. Waarom? Omdat ik borstvoeding iets natuurlijks  puurs, en intiems vind. Maar zeker niet vanzelfsprekend en ook erg intensief. Bovendien gaan deze intieme borstvoedingsmomenten ooit ook weer voorbij en dan lijkt het mij zo geweldig om daar een mooie integere foto van te hebben. Om te koesteren en je te herinneren hoe bijzonder het was dat jullie dit al die tijd samen hebben gedaan.

Zelf voed ik mijn kleinste mannetje nu ook al 6 maanden en een mooie borstvoedingsfoto staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstje!

Maar goed om te vieren dat borstvoedingsfotografie is toegevoegd gaf ik een mini borstvoedingsreportage weg via Facebook https://www.facebook.com/lobkekoppensgeboortefotografie. Kaatje won en vorige week ben ik de foto’s gaan maken. Wat zijn ze gaaf geworden! Vooral natuurlijk de foto waarop Raaf de borst krijgt van Kaatje en pop ”Raaf” de borst krijgt van grote zus Fiene. En hoe mooi als je kleintje je aankijkt tijdens het drinken, dat is genieten. Mooi!

weblog website