Wil jij ook zo’n mooie borstvoeding mini reportage?

Onlangs deed ik op Facebook een oproep aan vrouwen die samen met hun kindje zouden willen meewerken aan een mooie integere borstvoedingsserie die ik wilde maken.

Ik kreeg overweldigend veel leuke en enthousiaste reacties op deze oproep en dit inspireerde mij om via Lobke Koppens Geboortefotografie een mini serie borstvoedingsfoto’s aan te gaan bieden! Het past natuurlijk helemaal bij wat ik nu al aanbied ”rondom” de geboorte!

Ik zou dit bijzondere moment tussen moeder en kind dus heel graag vastleggen voor jullie, voor later, om te koesteren en je te herinneren hoe bijzonder het was dat jullie dit al die tijd samen hebben gedaan.

Wanneer dat moment is … bepaal jij! Je kan dit vast laten leggen als je kindje nog maar een paar dagen of weken oud is, maar net zo makkelijk wanneer je kindje een aantal maanden oud is of zelfs ouder dan 1 jaar. Jij geeft immers borstvoeding tot wanneer dat voor jou en je kindje prettig, mogelijk en fijn is!

Wil jij ook drietal mooie foto’s te laten maken? Neem dan contact met mij op!

Prijzen voor deze mini reportage (± 30 min – 1 uur) inclusief 3 digitale beelden op hoge resolutie, in kleur of zwartwit:

€75,- (exclusief reiskosten*)
€60,- (indien je naar mij toe komt (Rosmalen), geen studio maar in mijn huiselijke omgeving)
______________________________________________________
Deze prijzen zijn inclusief 21% btw.
* € 0,35 per km, inclusief btw.
Puur Natuur serie